TEZ SAVUNMASI VE SONRASI YAPILACAK İŞLEMLER
26.11.2018

TEZ SAVUNMASI VE SONRASI YAPILACAK İŞLEMLER

* TEZİN KONTROLÜNÜ, TEZ DANIŞMANI TARAFINDAN  YAPILDIKTAN SONRA TEZ İNTİHAL PROGRAMINA BENZERLİK ORANININ BELİRLENMESİNİ YAPINIZ.

* DAHA SONRA ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞININ ÜST YAZISI İLE SPİRAL CİLTLİ TEZLER; İNTİHAL RAPORU VE JÜRİ ÖNERİ FORMUYLA BİRLİKTE  ENSTİTÜ MÜDÜRLÜĞÜNE  GÖNDERİNİZ.

* ENSTİTÜ YÖNETİM KURULUNCA TEZ SAVUNMA SINAV TARİHİ KABUL EDİLEN ÖĞRENCİNİN BELİRLENEN TARİHTE TEZ SAVUNMA SINAVI YAPILIR.

* TEZ SAVUNMA SINAVI BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİNİN  TEZİ İÇERİKSEL VE ŞEKİLSEL KONTROLÜNÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI TARAFIN GÖREVLENDİRİLEN ÖĞRETİM ELEMANINA  YAPTIRILIR VE TEZ KONTROL ONAY FORMU DOLDURULUP İMZALATILARAK  CİLT KAPAĞI ALMAK ÜZERE ENSTİTÜ ÖĞRENCİ İŞLERİNE GELMENİZ GEREKMEKTEDİR.

*   - CİLTLENMİŞ TEZLER,

- DANIŞMAN ONAY FORMU DOLDURULARAK(DANIŞMAN İMZALI)
     - 2 CD (CD.LERİN İÇİNDE: TEZİN TAMAMI PDF, TEZİ TÜRKÇE ÖZETİ PDF ve TEZİN İNGİLİZCE ÖZETİ PDF –ABSTRACT-) ve YÖK TEZ MERKEZİNE YÜKLENMİŞ REFERANS NO’SUYLA BERABER ENSTİTÜ ÖĞRENCİ İŞLERİNE TESLİM EDİNİZ.