VI. Sosyal Bilimlerde Kritik Tartışmalar Kongresi
15.09.2023
Öne çıkan görsel

4-5 Kasım 2023 tarihleri arasında İzmir Demokrasi Üniversitesi tarafından 6. Uluslararası Sosyal Bilimlerde Kritik Tartışmalar Kongresi (ICCDSS’23) düzenlenecektir. Kongrede disiplinler arası diyaloğu ilerletme amacı doğrultusunda; ekonomi, hukuk, tarih, işletme, yönetim, pazarlama, antropoloji, uluslararası ilişkiler, arkeoloji, sosyoloji, siyaset bilimi, felsefe, kurumsal yönetim, kamu yönetimi ve psikoloji de dahil olmak üzere sosyal bilimlerin tüm alanlarındaki makale özetlerinin sunulması önemle teşvik edilmektedir. Akademisyenler ve öğrenciler İzmir Demokrasi Üniversitesi merkez yerleşkesinde yüz yüze gerçekleştirilecek olan, sonuçlarının ülkemize ve bilim dünyasına önemli katkılar sağlayacağını umut ettiğimiz, 6. Uluslararası Sosyal Bilimlerde Kritik Tartışmalar Kongresi'nde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Ayrıntılı bilgi için lütfen http://iccdss.idu.edu.tr/ internet sitesini ziyaret ediniz