10. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu (UMYOS-2022)
29.08.2022
Öne çıkan görsel

Değerli Bilim İnsanları,

20-23 Ekim 2022 tarihlerinde yapılacak olan 10.Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu ile ilgili olarak;

1.Sempozyum online olarak yapılacaktır.

2.Sempozyum bildiri özeti son gönderme tarihi 20 Eylül 2022 olarak belirlenmiştir.

3.Sempozyuma gönderilen tam metin bildiriler dergi hakem sürecinden geçtikten sonra Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi’nde makale olarak yayınlanabilecektir.

4. Sempozyuma gönderilen tam metin bildiriler uluslararası bir yayınevinde basılmak üzere kitap bölümü olarak yayınlanabilecektir.

5.Sempozyum katılım ücreti ve yatırılacak hesap web sitesinde(https://umyos2022.anadolu.edu.tr) yayınlanmıştır. Sempozyum ücreti yatırıldıktan sonra web sitesinde verilen telefona whatsApp üzerinden UMYOS 2022 bilgi notu ile dekont gönderilecektir.

6. Bildiri Kitabı (ISBN nolu) sempozyumdan hemen sonra Kasım ayı içerisinde yayınlanacaktır.

7.Sempozyuma bildirilerinizi (özet/tam metin)  ve sergi için eserlerinizi bekler, iyi çalışmalar dileriz.

Prof. Dr. Salim ŞENGEL

UMYOS 10.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyum Başkanı